Nuffnang Ads

HeartBeat Ads

Nak Murni Klik Iklan Korang?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Klik untuk join :)

Hari ni saya macam tergerak hati nak join segmen kak Murni ni. Saya jadi tergerak hati pun disebabkan saya sedang "blogwalking" di blognya.

Nak tau apa hadiahnya?
Kak Murni kita akan blogwalking di blog-blog yang menyertai segmennya. Kak Murni akan klik pada semua papan-papan iklan korang dan visit blog korang setiap hari bermula dari tarikh 3 Mei 2013 - 23 Mei 2013.
Walaupun ganjarannya nampak kurang "best", tapi ini satu cara untuk naikkan "traffic" blog kita, tak gitu?

So malas nak cerita lagi, kalau korang nak "join" segmen akak ni dipersilakan :)
Baru banyak saingan, kan?

Thats all for today,
Assalamualaikum and goodbye :)

4 comments:

  1. Thanks for joining!
    =) Hehe nak kumpul dana dulu baru boleh buat GA gempak sikit...huhu. sikit2 lama2 jadi bukit..kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takda hallah :)
      Kalau kak murni nk buat ga, inform kat saya ya!

      Delete
  2. Update | Atas kesedaran sebagai seorang candidate peperiksaan...aku menutup segmen ini sebab nak fokus study =) Mungkin sebab highly caffeinated semalam kot, jadi aku agak tidak rasional nak bukak segmen bagai padahal satu apa pun tak revise lagi. Jadi pada yang dah join, sebagai tanda penghargaan aku akan buka bloglist untuk korang, dan seperti yang dijanjikan, akan bw blog korang dan klik iklan. Walaupun aku tak jamin aku akan buka setiap hari dan baca entri setiap hari tapi aku akan make sure klik iklan anda terutamanya nuffnang dan churpchurp sebab aku tau bila ada promotion CPC. Jadi, sekali lagi thanks for joining and reviewing this segment, insyaAllah lain kali aku buat segmen yang lebih berbaloi.

    ReplyDelete
  3. http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/nak-murni-klik-iklan-korang.html

    ReplyDelete